Komentari naših polaznika

demo_image

Dubravka

Drago mi je da polazim Školu homeopatije jer to iskustvo proširuje granice mog svijeta i budi zadivljenost prema snazi i veličini duha ljudi koji su utirali put ovoj lijepoj umjetnosti liječenja duše i tijela. Ujedno, škola mi je donijela poznanstva s mnogim dragim ljudima.
demo_image

Kristina

"Ugodna atmosfera, prijateljsko ozračje, pozitivna energija...veselim se svakom vikendu na predavanjima. Predavači, doktori, homeopati, svaki sa svojom osobnošću, stilom i načinom, nastoje nam nesebično protumačiti ova dragocjena znanja. I svi skupno vjerujemo...u sinergiju biljaka, životinja, minerala i ljudskih bića... Odlično organizirano, s poštovanjem..." Hvala Vam !
demo_image

Dolores

"Zahvaljujući školi Klasične i francuske homeopatije te odličnim i vrlo stručnim predavačima, postala sam istinska zaljubljenica homeopatije.  Predavači su vrlo motivirani u transferu znanja, a zbog velikog iskustva i stručnosti, s lakoćom i znalački odgovaraju na sva naša pitanja. Iako sam tek na početku dvogodišnje škole, uvidi i spoznaje koje dobivam o kompleksnosti ljudskog bića kao i mogućnosti rada na sebi, iscjeljenja i oslobađanja svog punog potencijala, u potpunosti su ispunila moja očekivanja i potvrdila mi da sam donijela jednu od najboljih životnih odluka glede rada na sebi i stručnog usavršavanja."

O nama

Hrvatska udruga za komplementarnu medicinu neprofitna je udruga osnovana s ciljem poboljšanja općeg zdravlja i osjećaja blagostanja ljudi.
Podupirati prirodne načine ozdravljenja te suradnju konvencionalne i integrativne medicine naš je glavni cilj.

•    STRUČNA EDUKACIJA profesionalaca koji će biti osposobljeni da na najbolji način iskoriste prednosti klasične i integrativne medicine

•    EDUKACIJA I SAVJETOVANJA KRAJNJIH KORISNIKA – sa ciljem da budu spremni i sposobni preuzeti odgovornost za vlastito stanje i zdravlje pri ostvarivanju kvalitetnog i održivog životnog stila – zdravom i balansiranom prehranom, vježbanjem i raznim metodama samopomoći, pozitivnim stavom i kvalitetnom komunikacijom s drugim ljudima te svjesnim odnosom prema prirodnom okolišu i mogućim ekološkim rizicima.

•    KONZULTACIJE ZA PACIJENTE OD STRANE  LIJEČNIKA I/ILI SPECIJALIZIRANIH PRAKTIČARA INTEGRATIVNE MEDICINE

Naše aktivnosti

Aktivnosti Hrvatske Udruge za Komplementarnu Medicinu:

• Organizacija predavanja na području komplementarne / integrativne medicine prije svega homeopatije i akupunkture

• Savjetovanje za unaprjeđenje zdravlja za sve dobne i ciljne grupe, sa posebnim naglaskom na djecu i osobe sa posebnim potrebama

• Informiranje javnosti o mogućnostima preventivne zaštite i unapređenja zdravlja uz pomoć različitih grana integrativne medicine

• Razvijanje programa međunarodne suradnje, te povezivanje sa homeopatima, akupunkturolozima te specijalistima drugih grana IM iz zemlje i inozemstva sa ciljem pružanja što boljih usluga u svrhu poboljšanja zdravlja.

Predavači